En helg i december

But oohh I love her because
She moves in her own way
But oohh she came to my show
Just to hear about my day.



Skepp och Hoj!

Hade inga som helst planer denna helgen. tänkte liksom jag får ta det helt som det kommer!
Smygstartade på fredagen med en hel del öl och pokerspel! lika skoj som vanligt..
Gick och jobbade en sväng på lördagen, pratade med Roger och bad han fixa en lägenhet till mig vilket han skulle kika på! Gött som fan att ha eget, visst det kostar väl lite mer än om man bor hemma men det är det nog värt!

Åkte sedan upp till Sjuntorp och kikade till arbetsplatsen, finns en jävla massa ligistungar där uppe som har som nöje att paja så mkt dom orkar.. men denna gången såg allt bra ut!
åkte sedan direkt till Dusty och hjälpte han att flytta... Kom dit ganska sent så jag hann aldrig hjälpa till så mkt men lite gjorde man väl =) ska ju bygga en bar till grabben sen! Bjöds på pizza iaf. åkte hem efter det, tog en powernap på en halvtimme, choppade in i duschen och sen bar det iväg till maggan. sprang in på sparköp och köpte groggvirke. Sen tog kvällen en jävla fart och helt plötsligt så lagade man mat hemma hos allemyr i GBG kl halv4. Tiden emellan 1930 och 0300 kan stavas "fullt ös, medvetslös" det va riktigt röj och vi blev riktigt tankade! men trevligt hade vi!

Frukost på SoHo imorses, blev en kopp te och en morotskaka! sen blev det en bakfylle grogg, Ett stort glas mjölk med is i!

Puss!




Denna killen är fan bara 9 bast... helt sjukt..




Kommentarer
Postat av: Christine

Ska lilla Gedda flytta hemifrån?

2007-12-09 @ 20:18:31
Postat av: Anna

Känns som att vi alla blivit rejält fulla i helgen;) haha

2007-12-09 @ 20:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0